Palvelumme

Jotta vastuullisuusraportointi on sujuvaa ja asiakkaamme voivat kehittää vastuullisuuttaan ja tunnistaa riskejä

Asiakkaamme saavat arvoa vastuullisuuden mittaamisesta, ESG-datan hallinnasta ja raportoinnista

Asiakkaidemme ESG-data palvelee vastuullisuuden johtamista ja sidosryhmien tiedontarpeita.

Asiakkaamme mittaavat liiketoimintansa vastuullisuutta ja vastuullisuusdatan kerääminen on jäsenneltyä ja systemaattista. He saavat laskettua asiakaskohtaisesti määritettyjä vastuullisuuden tunnuslukuja ja hiilijalanjälkensä. Vastuullisuusraportointi sisäisille ja ulkoisille sidosryhmille pohjautuu ajan tasalla olevaan dataan. Heillä on hyvät valmiudet EU:n kestävyysraportointidirektiivin (CSRD) vaatimaan vastuullisuusraportin ulkoiseen varmennukseen.

Palvelutarjontamme koostuu pilvipohjaisesta vastuullisuuden johtamisen ja raportoinnin työkalusta, ESG-datan keruuprosessin, datan rakenteen ja hallinnan suunnitteluun liittyvästä tuesta. Palvelumme mukautetaan asiakkaan strategisten tavoitteiden ja raportointivaatimusten mukaiseksi.

Logo tuotteelle CSRD-valmistautuminen

CSRD-valmistautuminen

Autamme asiakkaitamme valmistautumaan CSRD:n mukaiseen kestävyysraportointiin. Tarjoamme asiantuntijapalvelut olennaisuusanalyysistä ja vastuullisuustavoitteiden sekä mittareiden määrittämisestä vastuullisuuden johtamiskäytänteiden suunnitteluun ja raportoitavan datan hallintaan asti.

Lue lisää

Logo tuotteelle CSRD-raportointi työkalu yrityksille

CSRD-raportointi työkalu yrityksille

Saat CSRD-raportointia varten tarvittavan vastuullisuusdatan haltuun digitaalisen työkalumme avulla. Lisäksi parannat valmiuksia kestävyysraportin ulkoiseen varmennukseen.

Lue lisää

Logo tuotteelle ESG-raportointi

ESG-raportointi

Luo ESG-raportoinnille vahva perusta ja käännä raportointivelvoite koko yrityksen hyödyksi. Koosta palvelumme avulla luotettavaa dataa vakuuttavan ESG-raportoinnin pohjaksi

Lue lisää

Logo tuotteelle Data vastuullisuuden johtamisen ja raportoinnin perustaksi

Data vastuullisuuden johtamisen ja raportoinnin perustaksi

Vastuullisuuden raportointivaatimukset tiukkenevat ja vastuullisuuden johtaminen kaipaa mittaamista. Mutta tietoa löytyy pirstaloituneena eri puolilta organisaatiota. Nykytilan kartoitus on ensimmäinen askel.

Lue lisää

Logo tuotteelle Aloita systemaattinen vastuullisuusraportointi

Aloita systemaattinen vastuullisuusraportointi

Työkalu yrityksille, jotka ottavat ensimmäisiä askelia vastullisuusraportoinnissa ja haluavat kerätä vastuullisuusdataa systemaattisesti.

Lue lisää

Logo tuotteelle Hallitse ja hyödynnä ESG-dataa

Hallitse ja hyödynnä ESG-dataa

Yrityksille, jotka haluavat kerätä vastuullisuusdataa systemaattisesti ja tehostaa vastuullisuusraportointia. Yrityksille, joille ESG-datan hallinta ja hyödyntäminen on strategisesti merkittävää. Pilvipohjaisen työkalun avulla voit kerätä, analysoida ja raportoida organisaation vastuullisuutta kuvaavaa ESG-dataa tehokkaasti.

Lue lisää

Palvelemme eri kokoisia organisaatioita eri toimialoilta, Suomessa ja kansainvälisesti.

Lue lisää palveluistamme tai ota yhteyttä!

Ota yhteyttä