Meistä

Autamme asiakkaitamme luomaan arvoa vastuullisuudesta

Olemme sitoutuneet luomaan liiketoiminnalle arvoa yhdistämällä yritysvastuuseen liittyvän tietotaidon ja viimeisimmän teknologian. Autamme eri organisaatioita tunnistamaan tärkeimmät vastuullisuusalueet, keräämään ja hallitsemaan dataa sekä raportoimaan ja viestimään tuloksista tehokkaasti, järjestelmällisesti ja oikea-aikaisesti.

Meistä

Tofuture Oy on Global Reporting Initiative (GRI) -yhteisön jäsen ja tukee GRI:n tavoitetta kehittää maailmanlaajuisesti hyväksyttyjä vastuullisuusraportointia koskevia ohjeita kansainvälisellä, useita sidosryhmiä sitovalla prosessilla.

Työtämme ohjaa yksi tavoite: auttaa asiakkaitamme luomaan arvoa kestävyydestä. Vankka kokemuksemme ja ansiokkaat saavutuksemme osoittavat, että pystymme muuttamaan haasteet mahdollisuuksiksi yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Tofuture pähkinänkuoressa:

  • Tofuture Oy on suomalainen yritysvastuuseen keskittynyt konsultointi-ja ohjelmistopalveluyritys
  • Tarjoamme yli 20 vuoden kokemuksella yritysvastuupalveluita mm. yrityksille, kuntasektorille ja liitoille
  • Olemme osa Global Reporting Initiative (GRI) maailmanlaajuista yhteisöä
  • CSM-järjestelmä on GRI-sertifioitu ja tukee muun muassa GHG Protokollan mukaista päästölaskentaa, EU direktiiviä muun kuin taloudellisen tiedon raportoinnista sekä CDP-ja SDG -tietojen raportointia

Arvomme &
missiomme

Vastuullisuus

Vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Olemme osa kansallisia ja kansainvälisiä yhteisöjä, joiden tavoitteena on kestävä kehitys ja vastuullisuus. Kuitenkin merkittävin panos vastuullisuuteen syntyy asiakkaidemme kautta: Autamme asiakkaitamme toimimaan kestävämmin, ja tuemme heitä liiketoiminnan kehittämisessä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Jatkuva kehitys

Yritysvastuu kehittyy jatkuvasti, ja alan asiantuntijoina seuraamme alati vastuullisuuden uusia tuulia. Autamme asiakkaitamme tunnistamaan vastuullisuuteen liittyvät kehittämisalueet ja vastaamaan alan uusiin vaatimuksiin.

Asiakaslähtöisyys

Olemme kehittäneet CSM-järjestelmää ja palvelujamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa jo yli 20 vuoden ajan. Asiakkaidemme tavoitteet ja pitkän tähtäimen päämäärät ovat toimintamme lähtökohta ja ohjaavat kaikkea tekemistämme.

Yhteistyö

Olemme asiantuntijoita vastuullisuusdatan hallinnassa, raportoinnissa ja analysoinnissa. Mutta olemme myös paljon enemmän. Kumppanuuksiemme kautta autamme asiakkaitamme saavuttamaan vastuullisuuteen liittyvät tavoitteet ja edistämään kestävää kehitystä.

Onko sinulla, yrityksen johdolla ja rahoittajilla ajantasainen tieto organisaatiosi vastuullisuuden tilasta?

Tarvitsetko apua vastuullisuustiedon systemaattisessa ja tehokkaassa keräämisessä ja hallinnoinnissa? Tarvitsetko luotettavaa vastuullisusdataa ja ESG-tietoja erilaista raportointia varten? Me autamme!

Kiinnostunut? Ota meihin yhteyttä