Uutiset

Kutsu osakkeenomistajille varsinaiseen yhtiökokoukseen

Tofuture Oy:n osakkeenomistajat kutsutaan Tofuture Oy:n varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään torstaina 17.6.2021 kello 16 alkaen.

Yhtiön hallitus on päättänyt poikkeuksellisesta kokousmenettelystä Covid-19-pandemian leviämisen rajoittamiseksi ja varmistaakseen yhtiön osakkeenomistajien sekä johdon ja hallituksen turvallisuuden.

Tartuntariskin pienentämiseksi varsinainen yhtiökokous järjestetään ilman osakkeenomistajien tai näiden asiamiesten läsnäoloa kokouspaikalla. Kokoukseen ei voi osallistua paikan päällä.

Yhtiön osakkeenomistajat voivat osallistua kokoukseen ja käyttää osakkeenomistajan oikeuksiaan

  • äänestämällä ennakkoon 15.6.2021 klo 16 mennessä
  • lähettämällä mahdolliset kysymykset ja vastaehdotukset 6.6.2021 klo 24 mennessä osoitteeseen talous@tofuture.eu.

Yhtiökokousta on mahdollista seurata verkkolähetyksen kautta Microsoft Teams -alustalla. Verkkolähetyksen kautta kokousta seuraavan osakkeenomistajan ei kuitenkaan katsota osallistuvan yhtiökokoukseen eikä sitä kautta voi esittää puheenvuoroja tai äänestää.

Verkkolähetystä voi seurata ilmoittamalla sähköpostiosoitteensa 15.6.2021 mennessä osoitteeseen talous@tofuture.eu. Verkkolähetyksen osallistumiskutsu lähetetään ilmoitettuun sähköpostiin yhtiökokouspäivänä 17.6.2021 klo 14 mennessä.

Yhtiökokouksen esityslistalla olevat asiakirjat ovat etukäteen nähtävissä osakkeenomistajille Tofuture Oy:n toimistolla tai pyydettäessä.

 

2.6.2021
Tofuture Oy:n hallitus