Uutiset

Kutsu varsinaiseen yhtiökokoukseen

Tofuture Oy:n osakkeenomistajat kutsutaan Tofuture Oy:n varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 15.6.2022 kello 16.30 alkaen.

Yhtiön hallitus on päättänyt poikkeuksellisesta kokousmenettelystä Covid-19-pandemian vuoksi. Varsinainen yhtiökokous järjestetään etäyhteyden välityksellä niin, että kokoukseen osallistuminen edellyttää ennakkoon äänestämistä.

Yhtiön osakkeenomistajat voivat osallistua kokoukseen ja käyttää osakkeenomistajan oikeuksiaan

  • Vain äänestämällä ennakkoon 14.6.2022 klo 16 mennessä
  • Ja lähettämällä mahdolliset kysymykset ja vastaehdotukset 9.6.2022 klo 24 mennessä osoitteeseen talous@tofuture.eu.

Yhtiökokousta on mahdollista seurata verkkolähetyksen kautta, Microsoft Teams -alustalla.  Lisäksi osakkeenomistajat voivat saapua seuraamaan kokousta kokouspaikalle (Ludviginkatu 6, Helsinki). Verkkolähetyksen kautta tai paikan päällä kokousta seuraavan osakkeenomistajan ei kuitenkaan katsota osallistuvan yhtiökokoukseen, eikä sitä kautta voi äänestää.

Verkkolähetystä voi seurata ilmoittamalla sähköpostiosoitteensa 13.6.2022 mennessä osoitteeseen talous@tofuture.eu. Verkkolähetyksen osallistumiskutsu lähetetään ilmoitettuun sähköpostiin yhtiökokouspäivänä 15.6.2022 klo 14 mennessä. Myös ilmoittautuminen saapumisesta kokouspaikalle tulee tehdä sähköpostitse 13.6. mennessä. Kokouspaikalla on kahvitarjoilu klo 16 alkaen.

Yhtiökokouksen esityslistalla olevat asiakirjat ovat etukäteen nähtävissä osakkeenomistajille Tofuture Oy:n toimistolla tai pyydettäessä.

 

6.6.2022
Tofuture Oy:n hallitus