Uutiset

Riikka Karppinen aloittaa toimitusjohtajan sijaisena

Vuoden 2021 alussa Tofuture Oy:n johdossa on puhaltanut raikkaita tuulia. Yrityksen toimitusjohtaja Outi Aaltonen siirtyi perhevapaalle ja hänen sijaisekseen on nimitetty diplomi-insinööri Riikka Karppinen 1.3.2021 alkaen.

Uuden toimitusjohtajan mukaan suomalaisten yritysten on tärkeää valjastaa data palvelemaan vastuullisen liiketoiminnan kehittämistä:

– Yhä useammalla yrityksellä vastuullisuus näkyy yrityksen visiossa ja on kiinteä osa yrityksen strategiaa. Mitä strategisemmalla tasolla yrityksen vastuullisuus on, sitä merkittävämpi rooli luotettavalla, oikealla ja ajantasaisella vastuullisuusdatalla on, kertoo Riikka Karppinen.

Faktapohjainen tieto yrityksen positiivisista ja negatiivisista vaikutuksista ja vastuullisuustavoitteiden toteutumisesta, on olennainen näkymä johdolle heidän arvioidessaan organisaation suoriutumista. Tiedolla johtaminen on rantautunut myös vastuullisuustyöhön.

– Tofuturessa on vahvaa osaamista vastuullisuusdatan keräämisestä, analysoinnista ja raportoinnista eri tarpeita vastaavilla tavoilla. On mahtavaa liittyä tähän joukkoon ja jatkaa Tofuturen liiketoiminnan kehittämistä palvelemaan entistä paremmin yritysten vastuullisuusstrategiaan ja -dataan liittyviä tarpeita, Riikka Karppinen iloitsee.

Tofuture CSM SaaS-ohjelmiston avulla organisaatiot saavat luotettavaa ja faktapohjaista tietoa johtamisen tueksi, strategian toteuttamiseen ja KPI-mittareidensa seurantaan.

Tofuturen ratkaisu helpottaa myös yritysten työtä, kun yritykset vastaavat rahoittajien ja sijoittajien tarpeisiin ESG-tietoihin liittyen ja kun yritykset kehittävät vastuullisuusraportointiaan uusien vaatimusten ja kehittyvän lainsäädännön mukaisesti.

Tofuture Oy:n hallituksen puheenjohtajana toimii Kaisa Kurittu (DI, KTM) ja varsinaisina jäseninä Jaana Palo (KTM) sekä Veli Kalle Tavakka (DI, KTM). Hallituksen asiantuntijuus painottuu vahvaan vastuullisuuden ja tiedonkeruun substanssiosaamiseen sekä liikkeenjohtamiseen.

Lisätiedot:

Riikka Karppinen, toimitusjohtaja

riikka.karppinen[at]tofuture.eu, puh. 040 562 7424

Kaisa Kurittu, hallituksen puheenjohtaja

kaisa[at]ratkaisutoimisto.com, puh. 040 455 0323